Spil med Dag/Åbent Hus, Søndag d. 23.august kl. 10.00

Velkommen til både børn og voksne.

Kik forbi og få en introduktion til spillet, hvor alle på tværs af alder, køn og niveau takket være det særlige handicap-system kan spille mod hinanden.

Tilmeld dig/jer her


Fordomme om glamour
Golf handler slet ikke om stil, glamour eller dresscode. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om, hvad du skal have på. Tag noget behageligt tøj på samt fornuftigt fodtøj – mere skal der ikke til.

Fordomme om golf
Mange tror, at golf er en dyr sport, for ældre mænd i ternet tøj og med årelange ventelister. Disse fordomme afholder desværre mange danskere fra at prøve golf og derved danne sig sit eget billede af golfsporten. I Norddjurs Golfklub vil du opleve medlemmer i alle aldre, juniorer på 9 år, deres forældre og sågar bedsteforældre som spiller med deres børnebørn. Golfsporten bygger bro over generationerne.

Fordomme om prisen
En af de mest udbredte fordomme omkring golf er, at det er dyrt. Men golf er ikke dyrere end andre sportsgrene og ofte er det op til en selv, hvor meget man vil investere i sine golfoplevelser. Vi tilbyde forskellige medlemstyper og hvad angår udstyr, så har vi udstyr du kan låne, indtil du er klar til at købe sit eget.