Klub 37 afslutningsturnering – Årets kaniner 2017

Lørdag den 23. september 2017 var der afslutningsturnering for kaniner og Klub 37.
36 deltagere, heraf 14 kaniner, fik en god runde i dejligt golfvejr. Efterfølgende var der præmieoverrækkelse og spisning, der som sædvanligt sluttede med en dejlig kage. Vi takker for de mange fine præmier fra sponsorerne, som var:

  • Jysk Storkøkken Service v/Steen Réne Andersen
  • Protræner Óli Barddal
  • Matas, Randers Storcenter (foranlediget af Jeanette Linder-Madsen)
  • Norddjurs Golfklub og Klub 37

Tillykke til Årets kaniner:
Grethe Kristensen og Kristoffer Søndergaard

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”85″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”180″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]